Utan presentation eller förklaringar kastar jag mig ut i det som, härmed, blir min tredje blogg. Mina tidigare digitala dagböcker finns fortfarande kvar, och poppar upp då och då likt en vän från förr. Skratt och gråt blandas med minnen och igenkänning, men lämnar också spår av genans på mina kinder och en eftersmak av att tiden faktiskt går och att saker och ting förändras.

Och på tal om smak, så önskar jag att meddela, redan nu från start, att mina inlägg antagligen kommer bestå av 90% mat.
Jag ser nämligen matlagningskonsten som en del i självständighetsarbetet mot ett enklare liv, men mer om det en annan gång. 


Risnudlar, pak choi, rødkål, blomkål, olika sorters løk, chili, frøer och koriander. Två minuter senare fick dessa råvaror simma ihop med en buljong som fått stå och puttra i en timme


 
 

Den tredje vågen

Allmänt Kommentera
Utan presentation eller förklaringar kastar jag mig ut i det som, härmed, blir min tredje blogg. Mina tidigare digitala dagböcker finns fortfarande kvar, och poppar upp då och då likt en vän från förr. Skratt och gråt blandas med minnen och igenkänning, men lämnar också spår av genans på mina kinder och en eftersmak av att tiden faktiskt går och att saker och ting förändras.

Och på tal om smak, så önskar jag att meddela, redan nu från start, att mina inlägg antagligen kommer bestå av 90% mat.
Jag ser nämligen matlagningskonsten som en del i självständighetsarbetet mot ett enklare liv, men mer om det en annan gång. 


Risnudlar, pak choi, rødkål, blomkål, olika sorters løk, chili, frøer och koriander. Två minuter senare fick dessa råvaror simma ihop med en buljong som fått stå och puttra i en timme